Nopeasti hoitoon
laadusta tinkimättä

Loistavan sijaintimme ja kulkuyhteyksien myötä meille on helppo tulla. Ajanvaraus onnistuu helposti ottamalla yhteyttä ajanvaraukseen.

09 424 51 501

Terveydenhoito

Lääkärien vastaanotto

Yleislääkärin vastaanotolla hoidamme terveyteen ja sairauteen liittyviä asioita ja vaivoja. Lääkäri tukee sinua terveyden edistämisessä keskustelemalla sairauksien riskitekijöistä. Tarvittaessa lääkäri voi lähettää sinut jatkotutkimuksiin.

Monipuoliset asiantuntijat

Lääkärikeskus Aleksi 15 tarjoaa monipuoliset lääkäri- ja terveyspalvelut. Kauttamme löydät osaavat lääkärit, erikoislääkärit, terveyden-, sekä sairaanhoitajat, fysioterapeutit, radiologit, sekä esteettisten hoitojen ja plastiikkakirurgin asiantuntijat.

Reseptien uusiminen

 Reseptin uusiminen hoituu kätevästi jopa pelkällä puhelinsoitolla. Ajanvarauksen lääkärin soitolle voit varata arkisin ajanvarauksen kautta ja lääkäri soittaa jopa saman päivän aikana ja saat uusitun e-reseptin suoraan lähimpään apteekkiisi. 

Esteettiset hoidot

Rasvaimu

Rasvaimu on toimenpide jossa rasvaimulaitteella poistetaan paikallisia rasvakertymiä. Näin saadaan kehoa pienemmäksi ja kyetään muuttaa sen muotoa ilman laihduttamista.

Rintojen suurennus

Rintojen suurentaminen on yksi yleisimmistä kauneus-toimenpiteistä. Yleisin tapa suurentaa rintoja on asettaa rintaimplantit. Käytämme ainoastaan tutkitusti turvallisia Motiva implantteja.

Gynekomastia

Riippuen solujen liikakasvun luonteesta, toimenpiteen avulla poistetaan rauhas- ja rasvakudosta, vakavammissa tapauksissa myös ihoa. Joissain tapauksissa pelkkä rasvaimu voi riittää.

Laserlipolyysi

Laserlipolyysilaite ONDA sopii henkilöille jotka haluavat poistaa rasvakudosta paikoista joissa dieetti tai kuntoilu ei auta. Sopii myös ihon kiinteyttämiseen ja selluliitti-kertymien hoitoon.

Pakaroiden muotoilu

Rasvansiirto on toimenpide jonka aikana potilaan omaa rasvaa ruiskutetaan muotoilua tarvitseviin kehon alueisiin rasvaimun yhteydessä. Muotoilu onnistuu myös täyteaineilla, jolloin tulos on välitön ilman pitkää  toipumis-aikaa.

Arpien korjaus

Arpien koosta, syvyydestä ja iästä ja syntymistavasta riippuen hoitokeinoina löytyy niin kirurgisia kuin vähemmän traumaattisia vaihtoehtoja. Useimmat arpimuodot voivat vaatia useamman kuin yhden hoitokäsittelyn.

Tatuoinnin poisto

Toimenpide perustuu lasersäteilyn imeytymiseen siniseen ja punaiseen väriin. Käsitelty muste poistuu elimistöstä lymfateiden kautta, joka kestää noin  kuukauden. Tämä toimenpide voidaan joutua toistamaan muutaman kerran.

Veitsetön kasvokohotus

Duallift-lankakohotuksella saadaan jopa kasvojen kohotusleikkausta vastaavia tuloksia ilman kirurgiaa ja vaativaa toipumisaikaa. Kohotuksen lisäksi lankojen polydooksanon, polylaktidi ja polypropeeniominaisuudet rejuvenoivat ihoa sisältä käsin.

Botuliinitoksiini

Botuliinitoksiini-pistosten tarkoituksena on rentouttaa lihaksia ja vähentää ns. ilmeryppyjen syntymistä kasvoissa. Tunnetuimmat botuliinitoksiini-pistosten tuotemerkit ovat Botox, Dysport ja Azzalure. Pistoksia tekevät lääkärit ja hoitajat.

Täyteainehoidot

Täyteaine sisältää hyaluronihappoa, joka on synteettisesti valmistettu luonnollinen aine. Täyteainetta käytetään muun muuassa ryppyjen ja juonteiden käsittelyyn, sekä volyymin lisäämiseen esimerkiksi huulissa.

Laserhoidot

Smartxide Dot 2 laser on viimeisimpää teknologiaa ryppyjen pysyvään poistoon ja ennaltaehkäisyyn. Sopii hyvin ihon nuorennukseen ja kiristykseen, aknearpien poistoon, silmäpussien sekä muiden ihon epäkohtien hoitoon. 

Radiofrekvenssihoidot

Fractoran mahdollistaa juonteiden ja löysän ihon kiinteytyksen. Hoito perustuu radiofrekvenssienergiaan. Ryppyjen, laajentuneiden ihohuokosten, aknearpien, pienten pinnallisten verisuonien ja maksaläiskien hoitamiseen.

Lääkärikeskus juuri sinua varten

Asiakaspavelu ja ajanvaraus puhelimitse

Arkisin 10:00-18:00

09 424 51 501

Parempi terveydenhuolto on missiomme

Kattavat palvelut. aikoja varattavissa jopa samalle päivälle

09 424 51 501

info@clinicestetic.fi

Aleksanterinkatu 15 B 2 00100 Helsinki