Olemme sitoutuneet terveytesi edistämiseen

 

 Lääkärikeskus Aleksi 15 tarjoaa parhaat mahdolliset yksityiset lääkäripalvelut pääkaupunkiseudulla. Useiden alojen asiantuntijat kykenevät tarjoamaan potilailleen parhaan mahdollisen hoidon. 

 

 

 

 

Laaja valikoima palveluita ja asiantuntijoita

Lääkärikeskus Aleksi 15:ssa tehdään yleislääkärin vastaanoton lisäksi useita erinlaisia kirurgisia, sekä plastiikkakirurgisia toimenpiteitä. Keskuksesta löytyy ortopedian, traumatologian, sekä plastiikkakirurgian ammattilaisia, jotka jatkuvasti päivittävät osaamistaan voidakseen tarjota asiakkaille parhaan mahdollisen ja viimeisimpään tutkimustietoon perustuvan hoidon.

Lääkärikeskuksessa tehdään pientoimenpiteitä, muun muuassa ryppyjen ja liikahikoilun hoitoa botuliinitoksiinilla, ryppyjen siloittamista ja kasvojen-, ja huultenmuotoilua hyaluronihapolla, sekä erilaisia laitehoitoja ihomuutoksille, pigmentaatiolle, sekä laserlipolyysihoitoa selluliitti- ja rasvakertymille. 

Sairaanhoitajan vastaanotolla voidaan poistaa ompeleita, mitata verenpaine, hoitaa haavoja ja vaihtaa siteitä. Sairaanhoitajamme konsultoi myös koskien toimenpiteitä ja suorittaa pistos-, ja laitehoitoja.

Keskuksesta löytyy myös kokeneet ammattilaiset tatuointien ja pigmentointien poistoon. 

Rasvaimuteknologiamme on maan parasta. Leikkaussalissamme käytetään Euromi S.A. valmistamaa, uuden sukupolven laitetta Eva SP6 mikä käyttää rasvanpoistamiseksi vibraation avulla pientaajuista tekniikkaa nimeltään Nutational Infrasonic Liposculpture, eli N.I.L. Kyseessä on pneumaattinen power rasvaimu johon kirurgimme ovat erikoistuneet ja joka on perinteistä rasvaimua traumattomampi, lyhyemmällä toipumisajalla ja nopeammilla tuloksilla. 
 

 

 

 

 

 

 

 

Laaja valikoima palveluja juuri Sinulle

 

 

Lääkärien vastaanotto

Yleislääkärin vastaanotolla hoidamme terveyteen ja sairauteen liittyviä asioita ja vaivoja. Lääkäri tukee sinua terveyden edistämisessä keskustelemalla sairauksien riskitekijöistä. Tarvittaessa lääkäri voi lähettää sinut jatkotutkimuksiin.

 

Hoitajan vastaanotto

Sairaanhoitajan vastaanotolla voidaan poistaa ompeleita,
mitata verenpaine, hoitaa haavoja ja vaihtaa siteitä. Sairaanhoitajamme konsultoi myös koskien toimenpiteitä ja suorittaa pistos- ja laitehoitoja. Hoitajat voivat myös ohjata tarpeen tullen lääkärin tai kirurgin vastaanotolle.

Koulutukset

Lääkärikeskuksen injektiokurssit tarjoavat sinulle koulutusohjelman, jonka avulla voit laajentaa osaamistasi esteettisiin pistoshoitoihin tai syventää taitojasi haluamallasi alueella. Tarjoamme myös yksityiskoulutusta. Yksityiskoulutus voidaan sovittaa juuri Sinun aikatauluihisi ja Sinun ammatillisiin tarpeisiisi.

Elämäsi on kallisarvoinen, mutta sen huollon ei tarvitse olla kallista.

 

Tiesitkö, että Lääkärikeskus Aleksi 15 ei lisää ylimääräisiä toimistokuluja vastaanottokäynteihin. Pyrimme pitämään hinnoittelumme kohtuullisena nyt ja aina. 

 

 

N

Pitkä historia

Yritys on toiminut Helsingin Aleksanterinkadulla jo yli kymmenen vuoden ajan. 

N

Osaava henkilökunta

Kaikki terveydenhuollon henkilökunnanjäsenemme ovat korkeastikoulutettuja ammattilaisia

N

Huokeat hinnat

Emme laskuta ylimääräisiä ja pyrimme pitämään maksut kilpailukykyisinä.

 

N

Uusinta teknologiaa

Laitteistomme ja osaamisemme on huipputasoa. Tähtäämme palvelemaan vain parasta.

 

N

Henkilökunta joka välittää

Emme ole vain yksi raha-ahne lääkärikeskus muiden joukossa. Välitämme asiakkaistamme aidosti.

N

Päivitämme osaamistamme

Emme tyydy ainoastaan jo opittuihin tietoihin vaan haluamme aina oppia uutta.

Löydettyäni Lääkäriasema Aleksi 15, pystyn vihdoin hoitamaan kaikki terveyttäni koskevat asiat saman katon alla kätevästi ja nopealla aikataululla.

Tyytyväinen asiakas

Parempi terveydenhuolto on missiomme

KATTAVAT PALVELUT. AIKOJA VARATTAVISSA JOPA SAMALLE PÄIVÄLLE

09 424 51 501

info@clinicestetic.fi

Aleksanterinkatu 15 Helsinki